Bengaalkat - Cattery Armoracia
360
page-template-default,page,page-id-360,page-child,parent-pageid-230,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cattery Armoracia

 
Naam Cattery Armoracia
Eigenaar Ed en Marja
Locatie Hoogvliet
Aantal katten
Website www.armoracia.nl
telefoonnummer
email adres e.mast1@chello.nl
Kattenvereniging Cats and Tulips en TI

bengaal kittens te koop

Wij zijn Ed en Marja en hebben een Cattery in Hoogvliet en zoals u op onze website ziet hebben wij een grote liefde voor het ras de Bengaal.
Iedere dag is het enorm genieten van onze katten, het is dan ook een steeds grotere hobby gaan worden. Wij fokken met het ras Bengaal, dit doen wij uit hobby zoals het is ontstaan en zal blijven, passie en liefde.

Daarbij staat bij ons het behouden van het ras zals hij is en zoals hij ontstaan is voorop. Dit houdt dus niet alleen schoonheid in maar ook een stabiel karakter, een goede gezondheid en een ras typisch mooi uiterlijk, zodat wij een bijdrage leveren aan het gezond en sterk houden van het bijzondere ras.
Wij fokken met onze poesen beperkt zodat we zo nu en dan een nestje lieve ondeugende kittens hebben die met veel liefde, zorg, en aandacht in huiselijke sfeer worden grootgebracht.

Omdat we het leuk vinden om contact te hebben met andere fokkers en om meer mensen kennis te laten maken met het ras Bengaal gaan wij regelmatig met onze dieren naar verschillende kattenshows in Nederland en daar buiten.

We hopen nog lang door te gaan met fokken zodat we er zelf nog lang van kunnen genieten maar ook om ons steentje bij te dragen in de ontwikkeling van dit ras.
Mocht u een keer kennis willen maken met het ras Bengaal dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U mag ze ook vrijblijvend komen bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.Verder nodigen wij u uit om onze site eens te bekijken.
We hopen dat u via onze site veel en nuttige informatie over de bengaal kunt vinden, zijn er eventueel nog vragen stel ze gerust via de mail of bezoek ons op een show.