Bengaalkat - Bengaliefd
12231
page-template-default,page,page-id-12231,page-child,parent-pageid-230,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bengaliefd

Naam Bengaliefd
Eigenaar fam zijlmans
Locatie boekel, noord brabant
Aantal katten  ?
Website www.bengaliefd.com
telefoonnummer  ?
email adres bengaliefd@hotmail.com
Kattenvereniging neocat – tica

bengaal kittens te koop

Wij zijn een kleinschalige Cattery gelegen in Boekel (Noord Brabant). Onze liefde voor het ras is begonnen in 2014 toen we onze eerste poes Benjami kochten. Het zijn fascinerende beesten om naar te kijken , niet alleen het uiterlijk is prachtig, de lichaamsbouw en de bewegingen, maar ook het karakter is bijzonder.
Ons fok doel is om het ras te verbeteren , zowel in het uiterlijk als het meegeven van een stabiel karakter. Wat wij mooi vinden is een duidelijk contrast met het liefst een zo gelijkmatig patroon van rozetten. Wij fokken met brown en snow spotted Bengalen. Het karakter mag vinden wij best wat ‘ondeugend’ zijn maar wel stabiel en sociaal.
Onze Bengalen leven tussen ons in huis zodat we er de hele dag van kunnen genieten. Ze hebben meer als genoeg ruimte en een flinke zolder met houten spanten waar ze zich kunnen uitleven als ze willen klauteren en klimmen. Dit doen ze ook graag en met regelmaat. Ook kunnen ze in de zomer van het huis direct naar de buiten ren.

 

grk08