Cattery Beautiful Wild
158
page-template-default,page,page-id-158,page-child,parent-pageid-230,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cattery Beautiful Wild

 
Naam Cattery Beautiful Wild
Eigenaar Laura van Grootel
Locatie Budel-Schoot
Aantal katten 4
Website http://www.beautifulwild.nl
telefoonnummer 0495-495505
email adres laura@beautifulwild.nl

bengaal kittens te koop

Wij zijn Antoon en Laura van Grootel en wonen in Budel-Schoot, dit ligt tussen Eindhoven en Weert in en vlak bij de Belgische grens (Hamont). Wij zijn getrouwd en hebben 5 kinderen, waarvan er twee in de vakanties hier zijn, een gezellig groot gezin.

Onze andere hobby buiten onze Bengalen zijn onze twee honden, een Labrador en een Heidewachtel, die net als de Bengalen ook in huis wonen.

De passie voor katten is er altijd al geweest, en het mooiste vonden we de Bengaal omdat deze dicht bij de natuur staat, en wel zo’n geweldig karakter heeft.
Hierbij wil ik ook graag uit de wereld helpen dat alle mensen die fokken dit doen voor het geld, natuurlijk heb je wel de broodfokkers waar je voor moet oppassen, maar als je een cattery bezoekt heb je dit snel genoeg door, let vooral op de hygiƩne en gezondheid van de ouderdieren en kittens en koop nooit een kitten uit medelijden, maar meld het bij de dierenbescherming als U Uw twijfels heeft.
Over het algemeen fokt men een bepaald ras omdat men het een geweldig ras vindt en hier achter staat en dit graag met anderen deelt, en zeker niet om het geld, want als men alle kosten bij elkaar telt, bv dekking, dierenarts entingen chipen, gezondheidverkl, testen, voer enz enz vooral de tijd die men erin steekt blijft er weinig over, hierin zullen het veel cattery’s het met mij eens zijn.

Sinds de geboorte van onze jongste dochter Jazzlyn in 2007 werk ik niet meer, wat zowel mijn kinderen als de poezels zeer waarderen, daarvoor heb ik 8jaar in de zorg gewerkt met veel plezier.
Bij velen zullen nu de vraag komen “verveel je je dan niet de hele dag thuis” Nee hoor, ik kom zelfs tijd te kort, met de kinderen, de beestenboel mijn huishouden en dan moet ik natuurlijk mijn man zijn aandacht geven (hahah), nee vervelen doe ik me niet.