Bengaalkat - Cattery Vocal Home
392
page-template-default,page,page-id-392,page-child,parent-pageid-230,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cattery Vocal Home

 
Naam Cattery Vocal Home
Eigenaar Agnet
Locatie Boxtel
Aantal katten 5
Website www.vocalhome.nl
telefoonnummer 06 14904630
email adres agnetk@zonnet.nl
Kattenvereniging Neocat

bengaal kittens te koop

Wij zijn een kleine bengalen cattery, gevestigd te Boxtel.
Sinds kort zijn we in het bezit van 4 bengalen.. Onze oudste bengaal is Lady Like Dana die nu ongeveer 3 jaar is. Sinds kort het we een Katertje aangschaft die we in duitsland zijn wezen ophalen. Hij heet Brockenmoor Special Talent en is nu 5 maanden oud. Op dit moment zijn we bezig om een kattenren voor hem te maken.  Al vrij snel nadat we bockenmoor hadden hebben we 2 poesjes gekocht die we in Engeland zijn gaan halen. Het betreft Glitterglam Most Precious, nu 5 maanden oud en Glitterglam Walking Illusion, die nu 4 maanden oud is.

In de toekomst zullen wij onze uiterste best doen om mooie, gezonde en sociale Bengalen te fokken. Het wilde uiterlijk zal daarbij een grote rol spelen. Vooral het socialiseren vinden wij belangrijk. Ze zullen daarom ook in huiselijk kring opgroeien en veel liefde en aandacht krijgen van ons maar ook van onze 2 kinderen en hond. Al onze kittens worden verkocht met een contract. Klik hier om het koop contact in te zien.