Bengaalkat - PearlSpots
11453
page-template-default,page,page-id-11453,page-child,parent-pageid-230,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

PearlSpots

Naam PearlSpots
Eigenaar Olga Volkova
Locatie Meteren, Gelderland
Aantal katten 5
Website http://pearlspots.com/
telefoonnummer 00(31) 649779696
email adres catterypearlspots@gmail.com
Kattenvereniging Neocat,Tica

bengaal kittens te koop

We zijn net begonnen om deel te nemen met het fokken van Bengaalse ras katten.

Onze eerste en enige lieveling hebben we aangeschaft in 2013 en wij werden verliefd zoals ze zeggen “voor eens en altijd”. Onze favoriet is een volwaardig lid van de familie en omringd door zorgzaamheid, warmte en het comfort van ons huis.

Bekendheid met Bengalen laat weinig mensen onverschillig – veel spelen en plezier hebben met uw hartelijke en toegewijde vriend met een bijzondere schoonheid en een hoge intelligentie verrijkt uw leven.

Het doel van onze cattery is het fokken van dieren welke fysiek gezond zijn, sociaal aangepast, met de nadruk op briljante tinten van de vacht en welke het meest relevant zijn voor de ras standaard.

Hier leert u de katten van onze cattery kennen, eigenschappen van het ras en veel foto`s om te bekijken, zodat u in staat bent te kiezen welk Bengaals katje uw huis zal verrijken met zijn aanwezigheid.