Cattery Bengalivo
86
page-template-default,page,page-id-86,page-child,parent-pageid-230,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Cattery Bengalivo

Cattery Bengalivo

Details

 • Naam

  Cattery Bengalivo
 • Eigenaar

  I.F. van Dreumel
 • Locatie

  Drunen
 • Katten

  9
 • e-mail

  catterybengalivo@gmail.com

 

Mijn naam is Ivonne van Dreumel en ik ben sinds 2004 eigenaar van bengalen en sinds dat moment is mijn verslaving voor Bengalen begonnen. Ik woon in Drunen in het zuiden van Nederland.Ik leef tesamen met mijn katten en kittens. De katten hebben zowel de beschikking over de huiskamer als aparte kat/kittenruimtes waar ze verblijven. Tevens is er een buitenren beschikbaar incl. binnenruimte van ± 16 m2 met verschillende lig, klim en krabplaatsen. Zodra het weer gunstig is mogen de katten naar buiten wat ze erg waarderen.

 

Naast het feit dat ze in huis leven vinden ze het erg leuk om mee te helpen met dagelijkse zaken zoals schoonmaken, computeren, douchen etc. Alles wat ik doe, dat doen zij ook !

 

Het doel van het fokken is om gezondheid, karakter en het wilde uiterlijk van de kat te handhaven. Prioriteiten zijn “geen ribstrepen” en “rozetten” (zo groot mogelijk), “een sterke, energieke en elegante kat”. Het meest belangrijk is om dit te bereiken tesamen met andere fokkers. Regelmatig worden er kittens geboren die in huis opgroeien. Socialisatie is wat ik het meest belangrijk vind en daarom wordt hier veel tijd aan besteed gedurende de tijd dat de kittens hier verblijven. Ook vind ik het belangrijk dat er een match is tussen het karakter van het bengaals kitten en de nieuwe eigenaar. Indien U vragen heeft over de bengaalse kat of op zoek bent naar informatie, laat het me weten. Ik zal de vragen spoedig beantwoorden.Op aanvraag is bezoek van de cattery mogelijk.

Geen reactie's

Geef een reactie