HERPLAATST - Herplaatser Bijou, 6 jaar, allerliefst, cattery Admirable - Bengaalkat
15858
post-template-default,single,single-post,postid-15858,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

HERPLAATST – Herplaatser Bijou, 6 jaar, allerliefst, cattery Admirable

HERPLAATST – Herplaatser Bijou, 6 jaar, allerliefst, cattery Admirable

Gouden mandje gezocht voor allerliefste herplaatser. Bijou past helaas niet meer tussen de andere twee poezen, ze wordt opgejaagd en is doodsbang. Ze is 6 jaar en de liefste poes van de hele wereld en het doet me ontzettend veel pijn dat ze hier weg moet. Maar ik wil haar niet in een kamertje opsluiten en dat moet nu wel. Ze zou goed passen bij een gecastreerde kater vermoed ik, maar ook alleen zou ze het goed doen als mensen maar behoorlijk veel thuis zijn. Uiteraard heeft ze een stamboom, is ze gechipt en gesteriliseerd. Ik hoop een héél goed huisje voor haar te vinden met liefdevolle baasjes.

1Reactie
  • Michiel de Greef
    Geplaatst op 16:38h, 16 december Beantwoorden

    Hallo, mijn naam is Michiel de Greef. Wij hebben onze vorige poes na bijna 19 helaas vaarwel moeten zeggen. Ons gezin mist een dier en mogelijk kunnen wij iets betekenen voor deze liefste herplaatser. Is de oproep nog actueel? Ik zou graag de mogelijkheden bekijken (vrijblijvend).

Geef een reactie